1 tablespoon olive oil
1 medium size onion
1 cove garlic
2 tablespoons salt
0,5 teaspoon black pepper
500ml cups peeled, seeded, and chopped Italian plum tomatoes
1 medium size onion
1 cove garlic
2 tablespoons salt
0,5 teaspoon black pepper
500ml cups peeled, seeded, and chopped Italian plum tomatoes
8 leafs fresh basil
1 tablespoons sugar
1 tablespoons sugar
150g your favorite pasta
1 tablespoon grated Parmesan
Directions:
- Bring water to the boil in a large saucepan with salt. Add your favorite pasta and cook until al dente. When pasta is ready cool it down in cold water.
- Meanwhile heat the oil on another pot
- Add the chopped onions, garlic and basil saute for around 3 minutes.
- Add the tomatoes, black pepper and salt, stirring occasionally and cook on medium-high heat for 15-20 minutes.
- Add sugar
- Mix souse with pasta
- Finish with Parmesan
Your pasta neapoletana is ready.
Enjoy
Składniki:
1 łyżka oliwy z oliwek
1 średnia cebula
1 ząbek czosnku
2 łyżeczki soli
0,5 łyżeczki czarnego pieprzu
500ml krojonych pomidorów z puszki
8 listków Bazyli
1 łyżeczka cukru
150g makaronu
1 łyżka Parmezanu
Przygotowanie:
1. Do gotującej i osolonej wody dodaj makaron i gotuj aż będzie al. dente (lekko twardy). Po ugotowaniu ostudź pod bieżąca zimna wodą.
2. W trakcie kiedy makaron się gotuje w innym garnku rozgrzej oliwę z oliwek
3. Następnie dodaj pokrojona drobno cebule, czosnek i liście Bazyli, smaż to wszystko razem około 3 minut (nie pozwól aby cebula i czosnek się przypiekły)
4. Dodaj pomidory, czarny pieprz i sól, mieszaj wszystko co jakiś czas gotując na wolnym ogniu przez około 15-20minut
5. Na koniec dodaj cukier
6. Wymieszaj sos z makaronem
7. Na koniec posyp wszystko Parmezanem
Smacznego
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz