1 tablespoon olive oil
1 medium size onion
1 cove garlic
2 tablespoons salt
0,5 teaspoon black pepper
500ml peeled, seeded, and chopped Italian plum tomatoes
1 medium size onion
1 cove garlic
2 tablespoons salt
0,5 teaspoon black pepper
500ml peeled, seeded, and chopped Italian plum tomatoes
8 leafs fresh basil
1 tablespoons sugar
1 tablespoons sugar
2 chicken breast
1 fresh chili (dice)
Directions:
- Heat the oil on pot
- Add the chopped onions, garlic and basil saute for around 3 minutes.
- Add the tomatoes, black pepper and salt, stirring occasionally and cook on medium-high heat for 15-20 minutes.
- Add sugar and blend
- On separate pan heat the oil and cook chicken (you can do it that also on grill)
- When chicken is cook add to tomato sauce.
- Add chili
Enjoy
1 łyżka oliwy z oliwek
1 średnia cebula
1 ząbek czosnku
2 łyżeczki soli
0,5 łyżeczki czarnego pieprzu
500ml krojonych pomidorów z puszki
8 listków Bazyli
1 łyżeczka cukru
2 piersi z kurczaka
1 swierza papryczka chilli
Przygotowanie:
1. W garnku rozgrzej oliwę z oliwek
2. Następnie dodaj pokrojona drobno cebule, czosnek i liście bazyli, smaż to wszystko razem około 3 minut (nie pozwól aby cebula i czosnek się przypiekły)
3. Dodaj pomidory, czarny pieprz i sól, mieszaj wszystko co jakiś czas gotując na wolnym ogniu przez około 15-20minut
4. Na koniec dodaj cukier i wszystko zmiksuj przy użyciu bendera.
5. Na osobnej patelni rozgrzej oliwę i usmaż kurczaka (możesz to zrobić na grillu)
6. Usmażonego kurczaka dodaj do sosu pomidorowego
7. Dodaj papryczkę chili
Smacznego!
mmm sounds good
OdpowiedzUsuń